🌷voorjaarsvakantie workshop wisselend ☀️
zaterdag 24 februari | 14:00 - 16:00

🌷voorjaarsvakantie workshop wisselend ☀️

in de voorjaarsvakantie vieren we op jeugdland de zomer! kom spelen, maken, onderzoeken, proeven en avonturen beleven. elke middag is er tussen 14.00 en 16.00 een gratis inloopworkshop.

 

op zaterdag is er een wisselende activiteit. deze is elke week anders, maar blijft eerst nog even een verrassing! hou de agenda in de gaten!

 

de workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. meedoen is gratis en je hoeft je niet op te geven. op de dag zelf kun je een van de beschikbare kaartjes ophalen bij de jeugdland bar.

grote mensen vragen we op afstand van de workshop te blijven, maar wel (bereikbaar) op het terrein.

🔨voorjaarsvakantie workshop 🌼 maakland
zondag 25 februari | 14:00 - 16:00

🔨voorjaarsvakantie workshop 🌼 maakland

in de voorjaarsvakantie vieren we op jeugdland de lente! kom spelen, maken, onderzoeken, proeven en avonturen beleven. elke middag is er om 14.00 tot 16:00 een gratis inloopworkshop.

meedoen is gratis en je hoeft je niet op te geven. op de dag zelf kun je een van de beschikbare kaartjes ophalen bij de jeugdland bar. grote mensen vragen we bereikbaar op het terrein te blijven.

op  zondag kun je komen timmeren en bouwen bij 🔨 maakland! soms bouw je in het huttendorp aan de grootste en coolste kastelen en soms klus je in de skelterloods aan de snelste skelters die je daarna buiten mag testen. (vergeet niet om stevige dichte schoenen en oude kleren aan te doen!)

deze inloopworkshop vindt plaats in het huttendorp of in de skelterloods en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

🎨 buitenateliers
woensdag 28 februari | 14:00 - 16:00

🎨 buitenateliers

in februari staan de buitenateliers in het teken van de liefde. wat voel je als je verliefd bent? wat kun je doen met die chaotische brei van gevoelens? kun je kriebels verwoorden, tekenen, opsturen, of weggeven? deze en andere vragen gaan we in de komende weken onderzoeken met behulp van liefdesbrieven, het tekenen van poëzie en door timmeren van brievenbussen!

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in februari is dat cecile hübner.

cecile hübner is beeldend kunstenaar. ze weeft, tekent, bouwt en schrijft. met touw, hout, potlood en woorden vermengt ze logica met fantasie. Zo maakt ze poëtische scenes van saaie systemen. in haar lessen onderzoekt ze de kracht van kinderlijke fantasie in ordelijke structuren. wanneer we de chaos toestaan—zowel in een leerproces als in de ordening van de wereld—wat kunnen we dan leren? welke minder eenduidige verhalen kan de chaos ons vertellen?

de workshops zijn gratis en vinden plaats op

woensdag 7,

woensdag 14,

dinsdag 20

en woensdag 28 februari tussen 14:00 – 16:00.

buitenateliers is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.