heb je nog vragen? wellicht vind je hieronder het antwoord.

kinderfeestjes

wat is een limonadetafel?

reserveer je bij ons een kinderfeestje dan reserveren wij voor jou een limonadetafel, waarbij je onbeperkte limonade krijgt. je kunt een workshop, activiteit of catering bij boeken, maar dat hoeft niet. bij een limonade feestje nodig je alleen kinderen uit. wil je de ouders of andere familieleden uitnodigen, dan kun je een familiefeestje boeken.

 

ik kan de gewenste datum niet aanvinken

we hebben op jeugdkland maar beperkte capaciteit om feestvierders te verwelkomen. ons boekingssysteem houdt het precieze aantal bij. mocht u dus uw gewenste datum niet kunnen aanvinken, betekent dat dat die dag reeds is volgeboekt. vaak is er op een andere dag wel beschikbaarheid, check dus even de omliggende data. de middagronde is iets populairder, check daarom ook altijd eerst de opties voor de ochtendronde. in de winter (nov-feb) is het rustig op jeugdland en kunnen we soms soepeler zijn met de planning. als je ’s winters een bepaald tijdsslot of activiteit niet kunt aanvinken, kun je hier een mailtje over te sturen naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl en dan kijken we wat er mogelijk is.

voor outdoor- en watersportfeestjes is er soms een kleine kans dat er toch een plekje vrij is op datum van voorkeur. om die beschikbaarheid te weten, mail naar info@sport4kidz.nl. zij kunnen laten weten of er toch een limonadetafel met outdoor- en watersportfeestje mogelijk is op jouw gewenste datum.

 

ik heb een feestje geboekt, wanneer kan ik de uitnodigingen versturen?

u kunt alleen een feestje boeken als we op die dag en tijdstip beschikbaarheid hebben. heeft u kunnen boeken, dan betekent het dat uw feestje door kan gaan. let op: de reservering is definitief na betaling. de betaallink ontvangt u binnen een week na boeken.

 

op welke dagen kan ik een feestje reserveren?

op woensdag, vrijdag (in zomerseizoen), zaterdag en zondag.

 

voor hoelang is een limonadetafel gereserveerd?

u reserveert een limonadetafel voor 3 uur.

 

mogen wij eerder naar jeugdland komen?

u bent welkom om eerder te komen. echter is de gereserveerde tafel pas op de afgesproken tijden tot uw beschikking. tijden krijgt u vooraf aan het feest per mail nog toegestuurd.

 

mogen wij externe personen inhuren voor het limonadefeestje?

het extern inhuren van een persoon of organisatie is helaas bij jeugdland niet mogelijk. wij bieden zelf activiteiten aan.

 

kunnen we na het kinderfeestje blijven?

dat mag! alleen is de tafel dan niet meer beschikbaar i.v.m. volgende verjaardag die gevierd zal worden. na de 3 uur kunt de ouders of familieleden een drankje aanbieden in het paviljoen of op het terras. drankjes zijn verkrijgbaar bij de bar of u neemt zelf catering mee. let op! jeugdland is een alcoholvrij gebied. we proosten met limonade.

 

familiefeestjes

Wat is een familiefeestje?

Een familiefeest is een feestje voor kinderen en volwassenen. Een klein familiefeest is tot 20 personen. Een groot familiefeest is tot 35 personen.

Is het mogelijk om met meer dan 35 personen een familiefeestje reserveren?

Het is mogelijk om een grote verhuur aan te vragen. Dit kunt aanvragen door een mail te sturen naar  verhuur@maakland.nl

  

catering en consumpties

Is het toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken te consumeren?

Het is toegestaan. Denkt u wel aan het meebrengen van eigen servies? Let op! Jeugdland is een alcoholvrij gebied. Wij proosten met limonade. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan.

Waaruit bestaat de feestelijke catering?

De feestelijke catering bestaat voor de kinderen uit een stuk taart en een heerlijk warm tussendoortje naar keuze.

Moet ik van tevoren de feestelijke catering reserveren?

Ja, u dient tijdens het reserveren van een limonadetafel uw wensen door te geven. Na boeken toch nog catering? Stuur ons dan uiterlijk 7 dagen van tevoren een mail met uw wensen.

Heeft Maakland ook een restaurant?

Op woensdag, vrijdag (in zomerseizoen), zaterdag en zondag is de Maakland Bar open. Hier kunt u heerlijke koffies, thee, koude drankjes en kleine gerechten bestellen. Alles is homemade en zo mogelijk uit eigen tuin.

Kan ik met PIN betalen?

Bij Maakland kunt u ALLEEN met PIN te betalen.

Serveert Jeugdland patat en prik?

Jeugdland serveert geen patat en prik.

 

workshops en activiteiten

Is het mogelijk om 2 activiteiten te boeken?

Het is niet mogelijk om 2 activiteiten te reserveren. Wel kunt u  1 workshop en 1 activiteit boeken, mits beschikbaar.

Kan ik in de tussenronde van 12:00-15:00 een activiteit boeken?

Het is niet mogelijk om binnen dit tijdslot een activiteit te reserveren. Wel kunt u een keuze maken uit onze workshop aanbod.

Wat is het minimum aantal kinderen voor een workshop?

Het minimale aantal zijn 7 kinderen. U mag natuurlijk met minder kinderen komen, maar wij brengen het minimum van 7 kinderen in rekening.

 

het boeken van een feestje

Hoe boek ik een limonadefeestje?

Wij behandelen alle aanvragen voor kinderfeestjes via ons boekingssysteem. Familiefeestjes / BSO’s / Scholen hebben allemaal een eigen inschrijfformulier. Let u wel goed op, of u de juiste invult?

Ik kan het gewenste activiteit of workshop niet selecteren.

Indien u het vakje niet kan selecteren en kan aanvinken, is deze mogelijkheid volgeboekt en of niet mogelijk voor die dag. Dit word ook grijs aangeduid. U kunt de optie eventueel op een andere dag proberen.

Tot hoeveel dagen van tevoren kan ik een feestje boeken?

U kunt tot maximaal 7 dagen van tevoren een feestje via de website boeken.

Hoelang duurt het voordat mijn boeking word behandeld?

Wij behandelen alle aanvragen binnen 2-7 werkdagen.

Wanneer is het feestje bevestigd?

Na  ontvangen en het betalen van de betaallink is het feestje definitief te bevestigd.

Ik heb de formulier verkeerd ingevuld. Hoe kan ik dit oplossen?

U kunt ons hierover bellen of mailen, en passen wij dit aan. Het is NIET de bedoeling dat u 2x een aanvraag doet.

 

betaling

Wanneer moet ik betalen?

U ontvangt een betalingsverzoek op het emailadres dat u heeft opgegeven. De betaling gaarne binnen het betalingstermijn voldoen.

Familiefeestjes betaald u op de dag zelf per PIN bij de bar.

De link van betaalverzoek is verlopen, wat nu ?

Helaas, uw limonadefeest staat na het verlopen van de betaallink, niet meer in ons systeem. Wilt u dat het feestje doorgaat, dan dient u zelf contact met ons op te nemen. Of opnieuw via de website het feestje aan te vragen.

 

versiering

Is de tafel versierd?

De tafel is aangekleed met een vrolijk tafelkleed, kannen limonade en bekers en een feestelijk naambordje.

Mag ik eigen versiering meenemen?

U mag zelf de limonadetafel verder versieren met slingers en ballonnen. Wat NIET mag: confetti(kanonnen), waterballonnen. Vergeet u niet na afloop  uw eigen versiering weer mee te nemen?

 

wijzigingen limonade/ familiefeestjes

Hoever van tevoren mag ik het feestje kosteloos wijzigen/annuleren?

U kunt het feestje tot 7 dagen van te voren gratis annuleren. Eventuele wijzigingen in het aantal kinderen kunt u tot 48 uur van te voren doorgeven. Wilt u het geboekte programma wijzigen, dan dient u tenminste 1 week van te voren contact met ons op te nemen via info@maakland.nl.

Hoelang duurt het voordat ik de kosten teruggestort krijg?

Wij hanteren het wettelijke termijn van 14-30 dagen.

Ik wil met meer kinderen komen dan geboekt?

Het is voor ons heel belangrijk precies te weten met welk aantal kinderen u komt i.v.m. het verzorgen van passende begeleiding. Kleine wijzigingen kunnen tot 48 uur van te voren worden doorgegeven via info@maakland.nl

 

weersomstandigheden

Het regent! Mogen wij naar binnen?

Wij proberen met heel slecht weer u naar binnen te verhuizen. ’s Winters zorgen wij er sowieso voor dat alle limonadetafels en familiefeesten een plek binnen hebben.

Gaan de activiteiten en workshops met slecht weer door?

Wij zijn, net als de meeste kinderen, dol op in de plassen stampen in een goede regenjas. Als het echt slecht weer is, kunnen wij de meeste activiteiten en workshops in onze techniekloods voortzetten. Wij proberen altijd met alternatieve opties de activiteiten en workshops door te laten gaan.

 

parkeren

Ik heb een feestje geboekt, waar kan ik parkeren?

Ieder geboekt feestje mag met één auto op het terrein parkeren. Overige auto’s mogen voor en om het terrein parkeren ( Science Park en Flevopark). Let op: dit is wel tegen betaling.