heb je nog vragen? wellicht vind je hieronder het antwoord.

kinderfeestjes

wat is een limonadetafel?

reserveer je bij ons een kinderfeestje dan reserveren wij voor jou een limonadetafel, waarbij je onbeperkte limonade krijgt. je kunt een workshop, activiteit of catering bij boeken, maar dat hoeft niet. bij een limonade feestje nodig je alleen kinderen uit, wil je de ouders of andere familieleden uitnodigen, dan kun je een familiefeestje boeken.

 

ik kan de gewenste datum niet aanvinken

we hebben op jeugdland maar beperkte capaciteit om feestvierders te verwelkomen. ons boekingssysteem houdt het precieze aantal bij. mocht je dus de gewenste datum niet kunnen aanvinken, betekent dat dat die dag al is volgeboekt. vaak is er op een andere dag wel beschikbaarheid, check dus even de omliggende data. de middagronde is iets populairder, check daarom ook altijd eerst de opties voor de ochtendronde. in de winter (nov-feb) is het rustig op jeugdland en kunnen we soms soepeler zijn met de planning. als je ’s winters een bepaald tijdsslot of activiteit niet kunt aanvinken, kun je mailtje sturen naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl over sturen dan kijken we wat er mogelijk is.

voor outdoor- en watersportfeestjes is er soms een kleine kans dat er toch een plekje vrij is op datum van voorkeur. om die beschikbaarheid te weten, mail naar info@sport4kidz.nl. zij kunnen laten weten of er toch een limonadetafel met outdoor- en watersportfeestje mogelijk is op jouw gewenste datum.

 

ik heb een feestje geboekt, wanneer kan ik de uitnodigingen versturen?

je kunt alleen een feestje boeken als we op die dag en tijdstip beschikbaarheid hebben. heb je kunnen boeken, dan betekent het dat je feestje door kan gaan. let op: de reservering is pas definitief na betaling. de betaallink ontvang je binnen een week na boeken.

 

op welke dagen kan ik een feestje reserveren?

op woensdag, zaterdag en zondag.

 

voor hoelang is een limonadetafel gereserveerd?

je reserveert een limonadetafel voor 3 uur.

 

mogen wij eerder naar jeugdland komen?

de gereserveerde tafel staat op de afgesproken tijden tot jullie beschikking. tijden krijg je vooraf aan het feest per mail nog toegestuurd.

 

mogen wij externe personen inhuren voor het limonadefeestje?

het extern inhuren van een persoon of organisatie is helaas bij jeugdland niet mogelijk. wij bieden zelf activiteiten aan.

 

 

familiefeestjes

wat is een familiefeestje?

een familiefeest is een feestje voor kinderen en volwassenen. een klein familiefeest is tot 20 personen, waarbij maximaal 12 volwassenen aanwezig zijn. een groot familiefeest is tot 35 personen.

 

catering en consumpties

is het toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken te consumeren?

het is toegestaan. denk je wel aan het meebrengen van eigen servies? let op! jeugdland is een alcoholvrij gebied. wij proosten met limonade. het nuttigen van alcohol is niet toegestaan.

 

moet ik van tevoren de feestelijke catering reserveren?

ja, tijdens het reserveren van een limonadetafel kun je je wensen doorgeven. na boeken toch nog catering? stuur ons dan uiterlijk 7 dagen van tevoren een mail met jullie wensen.

 

heeft jeugdland ook een restaurant?

ja we hebben een koffie-keet! hier kun je koffie, thee, koude drankjes en snacks bestellen.
bijna alles is homemade en zo mogelijk uit eigen tuin. voor de openingstijden check de info-pagina.

kan ik met PIN betalen?

bij jeugdland kun je ALLEEN met PIN te betalen.

 

het boeken van een feestje

hoe boek ik een limonadefeestje?

wij behandelen alle aanvragen voor kinderfeestjes via ons boekingssysteem. familiefeestjes kun je hier boeken.

bso’s en scholen hebben een eigen inschrijfformulier.

 

ik kan de gewenste activiteit of workshop niet selecteren.

indien je het vakje niet kan aanvinken, is deze mogelijkheid volgeboekt en/of niet mogelijk voor die dag. dit wordt ook grijs aangeduid. je kunt de optie eventueel op een andere dag proberen.

 

tot hoeveel dagen van tevoren kan ik een feestje boeken?

je kunt tot maximaal 7 dagen van tevoren een feestje via de website boeken.

 

hoelang duurt het voordat mijn boeking word behandeld?

wij behandelen alle aanvragen binnen 2-7 werkdagen.

 

wanneer is het feestje bevestigd?

na het ontvangen en het betalen van de betaallink is het feestje definitief bevestigd.

 

ik heb het formulier verkeerd ingevuld. hoe kan ik dit oplossen?

je kunt ons hierover bellen of mailen, dan passen wij dit aan. het is NIET de bedoeling dat je 2x een aanvraag doet.

 

betaling

wanneer moet ik betalen?

je ontvangt een betalingsverzoek op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

 

de link van betaalverzoek is verlopen, wat nu ?

helaas, jullie limonadefeest staat na het verlopen van de betaallink niet meer in ons systeem. wil je dat het feestje doorgaat, dan dien je zelf contact met ons op te nemen.

 

versiering

is de tafel versierd?

de picknicktafel is feestelijk beschilderd en er staat een kratje met kannen limonade & bekers voor jullie klaar.

 

mag ik eigen versiering meenemen?

je mag zelf de limonadetafel verder versieren met slingers en ballonnen. wat NIET mag: confetti(kanonnen), waterballonnen of andere versieringen die in de natuur kunnen achterblijven. vergeet niet na afloop jullie eigen versiering weer mee te nemen.

 

wijzigingen limonade/ familiefeestjes

hoever van tevoren mag ik het feestje kosteloos wijzigen/annuleren?

je kunt het feestje tot 14 dagen van te voren gratis annuleren. eventuele wijzigingen in het aantal kinderen kun je tot 48 uur van te voren doorgeven. wil je het geboekte programma wijzigen, dan dien je tenminste 1 week van te voren contact met ons op te nemen per mail : feestjes@jeugdlandamsterdam.nl.

 

hoelang duurt het voordat ik de kosten teruggestort krijg?

wij hanteren de wettelijke termijn van 14-30 dagen.

 

ik wil met meer kinderen komen dan geboekt?

het is voor ons heel belangrijk precies te weten met welk aantal kinderen je komt i.v.m. het verzorgen van passende begeleiding. kleine wijzigingen kunnen tot 48 uur van te voren worden doorgegeven via feestjes@jeugdlandamsterdam.nl.

 

weersomstandigheden

het regent! mogen wij naar binnen?

met heel slecht weer krijgen kinderfeestjes een overdekte plek toegewezen.

 

gaan de activiteiten en workshops met slecht weer door?

wij zijn, net als de meeste kinderen, dol op in de plassen stampen in een goede regenjas. als het echt slecht weer is, kunnen wij de meeste activiteiten en workshops voortzetten. we proberen altijd met alternatieve opties de activiteiten en workshops door te laten gaan. als je vragen hebt kun je een mailtje naar feestjes@jeugdlandamsterdam.nl sturen.

 

parkeren

ik heb een feestje geboekt, waar kan ik parkeren?

het is niet toegestaan om met de auto op het terrein van jeugdland te komen. ook kun je bij ons niet parkeren (ook niet kort).

je kunt iemand snel even afzetten of ophalen bij de kiss & ride. deze is direct voor het eerste (witte) hek. je kunt hier even kort staan, maar parkeren is er niet toegestaan. 

kom je toch liever met de auto? er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein p7 op science park (naast bushalte science park aqua). dit is betaald parkeren, maar op zondag is het gratis. vanuit hier is het ongeveer 5 a 10 minuten wandelen naar jeugdland.