feetsje boeken

kinderfeestje

LET OP: het is op dit moment tot 28 april helaas niet mogelijk een feestje te vieren op jeugland. dit i.v.m. de nationale geldende coronamaatregelen. als er voor 28 april toch feestjes mogelijk zijn dan laten we dat natuurlijk meteen weten via onze website en sociale media! 

vier je je verjaardag het liefst met je opa, oma, tante, oom, buurman, buurvrouw of de ouders van je vriendjes en vriendinnetjes erbij? dan is het een familiefeest! lees hier meer

NB het is niet toegestaan om op eigen gelegenheid een feestje op jeugdland te vieren

limonadetafel en catering

je feestje is altijd inclusief een limonadetafel met onbeperkt limonade. op je feestjes mag je maximaal 14 vriendjes meenemen, en maximaal twee volwassenen. je viert je feestje buiten! als het slecht weer is, kun je schuilen onder de overkappingen op het terrein. momenteel kun je niet naar binnen in ons limonade paviljoen in verband met de corona maatregelen. maar we hebben genoeg plekken om te schuilen op het terrein!

maak je verjaardag extra feestelijk met catering van de jeugdland bar. we bakken alle taarten zelf met de heerlijkste ingrediënten, zo mogelijk uit eigen tuin!

je mag ook zelf eten en drinken meenemen. we vinden het sympathiek als je hiervoor zelf servies & bestek meeneemt.

let op! jeugdland is een alcoholvrij gebied. wij schenken geen alcohol en het is ook niet toegestaan om zelf alcohol mee te nemen. we proosten met limonade!

in verband met brandgevaar is barbecuen niet toegestaan.

korte activiteit

wil je iets extra’s bij je kinderfeestje doen? dat kan! kies voor een begeleide activiteiten van 20 minuten:

  1. bak broodjes boven het kampvuur (€4,50 per kind)
  2. of ga met een schepnet op onderzoek uit en ontdek welke waterbeestjes er in de amsterdamse sloot leven. (€4,50 per kind)

activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

workshop

je kunt ook kiezen voor een begeleide workshop van 75 minuten, zoals koekjes bakken of raket schieten. workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kosten vanaf €12,50 extra per kind.

klik hier voor een overzicht van de workshops.

outdoor&watersportfeestje

je kunt ook kiezen voor een outdoor- of watersport workshop van 90 minuten, met wateractiviteiten zoals suppen, kajakken en zeilen of outdooractiviteiten als boogschieten, gps speurtocht of skaten. deze workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, en kosten tussen de €14,50 en €18,50 per kind. voor watersport workshops is een zwemdiploma a verplicht.

klik hier voor een overzicht van de outdoor & watersport workshops (scroll naar onderen in het overzicht).