programma

op jeugdland is van alles te beleven! lees hieronder meer over het programma of check wat er deze week te doen is in de agenda.

speeltuin en zelf timmeren

er is een grote speeltuin met onder meer een kabelbaan en een waterspeelplaats waar je dammetjes kunt bouwen. in het huttendorp kun je een eigen kasteel, huisje of ruimteschip timmeren. gereedschap leen je van ons 🙂
kinderen tot 8 jaar mogen alleen bouwen onder directe begeleiding van een volwassene. voor iedereen geldt: draag altijd dichte schoenen en kijk in het huttendorp goed waar je loopt, want er liggen veel planken en spijkers!

workshops

bijna altijd kun je op woensdag, zaterdag en zondag gratis meedoen aan (inloop)workshops: je kunt sleutelen aan skelters en er daarna mee racen bij skelter lab, werken in de tuin en koken met de oogst op eetbaar eiland en knutselen, koken en wetenschappelijke proefjes doen bij jeugdlab. bij elke workshop is er een workshopmaster die je kan helpen. je bepaalt zelf wanneer je komt en hoe lang je wilt blijven. aanmelden is niet nodig. check de agenda voor het exacte programma.

kabouterpad

ga op ontdekkingstocht in de natuur en zoek alle kabouters die op jeugdland wonen! elke kabouter heeft een opdrachtje voor je. vanaf 2 jaar. boekjes kosten €2,50 bij de maakland bar.

outdoor en watersport


leer kajakken, zeilen, vlotten bouwen, boogschieten, survivallen en gps coördinaten lezen. van mei t/m september zijn er verschillende instuifactiviteiten bij outdoor & watersport jeugdland. de activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: learn by play! klik hier voor meer informatie