programma

op jeugdland is van alles te beleven! lees hieronder meer over het programma of check wat er deze week te doen is in de agenda.

inloop-workshops

bijna altijd kun je op woensdag, zaterdag en zondag gratis meedoen aan inloop-workshops: je kunt timmeren & bouwen aan skelters en hutten in de skelterloods of het huttendorp, werken in de tuin en koken met de oogst op eetbaar eiland en knutselen, koken en wetenschappelijke proefjes doen bij jeugdlab. bij elke workshop is er een workshopmaster die je kan helpen. je bepaalt zelf wanneer je komt en hoe lang je wilt blijven. aanmelden is niet nodig. check de agenda voor het exacte programma.

PS. ons gratis programma is speciaal voor individuele bezoekers 🙂 wil je als groep een activiteit doen, boek deze dan bij je reservering (dat kan hier)!

zelf doen: maakpakketjes

maak helemaal zelf een tekenrobotje, melkpakmotorbootje, kriebelbeestjesbak, insectenhut of bloemenbommen! alles wat je nodig hebt zit in het pakketje. maakpakketjes kosten €5,- en kun je kopen bij de jeugdland bar. (ook super leuk voor thuis!)

zelf doen: waterbeestjes zoeken

neem je schepnet mee en ontdek welke beestjes er in de sloot leven! je kunt bij ons een zoekkaart lenen 🙂

heb je geen schepnet of ben je hem vergeten? bij de jeugdland bar kun je ook een pakketje met een schepnet én een loeppot kopen!

zelf doen: kabouterpad

ga op ontdekkingstocht in de natuur en zoek alle kabouters die op jeugdland wonen! elke kabouter heeft een opdrachtje voor je. vanaf 2 jaar. boekjes kosten €2,50 en kun je kopen bij de jeugdland bar.

outdoor en watersport


leer kajakken, zeilen, vlotten bouwen, boogschieten, survivallen en gps coördinaten lezen. van mei t/m september zijn er verschillende instuifactiviteiten bij outdoor & watersport jeugdland. de activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: learn by play! klik hier voor meer informatie