jeugdland amsterdam

jeugdland is de grootste – gratis toegankelijke – avonturenspeeltuin en kinderwerkplaats van amsterdam. je kunt er vrij spelen, timmeren in het huttendorp, meedoen aan workshops, een ruimte huren of je feestje vieren.

speeltuin en huttendorp

naast veel natuur om zelf op ontdekkingstocht te gaan zijn er op jeugdland allerlei speeltoestellen: van schommels, (hoge!) glijbanen en een kabelbaan over het water tot een waterspeelplaats waar je dammetjes kunt bouwen.

in het huttendorp kun je een eigen kasteel, huisje of ruimteschip timmeren. gereedschap leen je van ons 🙂 kinderen tot 8 jaar mogen alleen bouwen onder directe begeleiding van een volwassene. voor iedereen geldt: draag altijd dichte schoenen en kijk in het huttendorp goed waar je loopt, want er liggen veel planken en spijkers!

programma

op jeugdland is van alles te beleven! doe mee aan een van onze (gratis) workshops, neem een duik in het natuurzwembad, maak helemaal zelf een van onze coole maakpakketjes of ga op zoek naar waterbeestjes! lees meer over het programma of check wat er deze week te doen is in de agenda.

feestjes & verhuur

vier feest op jeugdland! van het leukste kinderfeestje met limonade, taart en een avontuurlijke activiteit tot een gezellig familiefeest met kinderen Ă©n grote mensen. lees hier meer & boek je feest!

grote mensen kunnen op jeugdland ook terecht voor bijvoorbeeld een avontuurlijke teambuilding of vergadering in het groen. lees hier alles over de mogelijkheden.

scholen & bso’s

kom leren, spelen en op avontuur met je school of bso! op jeugdland komen kinderen op spelende en onderzoekende wijze in aanraking met natuur, techniek, sport en wetenschap. er is van alles mogelijk, van vrij spelen & timmeren tot een volledig zelf samen te stellen programma voor een uitje of schoolkamp-in-1-dag. ook verzorgen we natuur & milieueducatie (nme) lessen die aansluiten op de kerndoelen van het curriculum. lees hier alles over de mogelijkheden.