basis schoolkamp voor een klas (25-30 ll):

–  jeugdland dag + 1 programma module | € 675  –

 

 

jeugdland dag (ochtend & middag) | € 375
de basis van het schoolkamp is een hele dag vrij spelen op jeugdland en timmeren in het huttendorp. in overleg is het ook mogelijk om zelf een favoriet schoolkamp onderdeel te organiseren, bijvoorbeeld levend stratego, vossenjacht of… gedurende de dag is er een limonadetafel met onbeperkt limonade & water voor de kinderen en voor de volwassenen koffie & thee. aanvullend mag eigen catering meegenomen worden. er ligt voor iedereen een lekker ijsje in de vriezer en aan het einde van de dag maken we een vuur waarboven iedereen een broodje mag bakken! bij een regenbui kunnen jullie terecht in ons paviljoen en/of een van de andere gebouwen.

 

programma module | € 300
een begeleide programma module duurt 90 minuten. een klas wordt hierbij onderverdeeld in 2 groepen van maximaal 15 kinderen en gaat per groep onder begeleiding van een workshop master op avontuur! een beschrijving per activiteit vind je hier

x hutten bouwen
x skelterlab
x vuur maken & wilde soep koken
x bloemenkoekjes bakken
x beestjes | waterbeestjes zoeken & insecten hut maken
x outdoorsport ​(2 activiteiten van 45 minuten, keuze uit: archery tag, boogschieten, gps of teambuilding games)
x watersport ​(2 activiteiten van 45 minuten, keuze uit: raften, vlotbouwen, kajakken of sup)

 

vraag hier je schoolkamp aan:

  programma

  extra

  extra’s


  jeugdland middag & avond (tot 21.00) | € 450

  willen jullie graag in de middag en avond komen? dat kan! dan houden we het vuur nog wat langer aan of stoken we de pizza oven op zodat de kinderen zelf (onder onze begeleiding) de lekkerste en mooiste pizza’s kunnen maken! we kunnen ook hele lekkere frietjes bakken, maar zelf voor avondeten zorgen mag natuurlijk ook. daarna is er nog tijd voor een spannend spel, een bonte avond, of…

  jeugdland dag & avond (tot 21.00) | € 525
  jullie mogen natuurlijk ook de hele dag naar jeugdland komen, gezellig!

  extra programma module | € 300
  kies nog een ander leuk programma onderdeel

  natuurzwembad | € 75
  als de watertemperatuur het toelaat kunnen de kinderen lekker plonzen & spelen in ons natuurzwembad! 1,5 uur waterfun onder begeleiding van een instructeur van ons en minimaal een groepsleerkracht.

  lunch | € 105
  een stevige lunch met een kaastosti, krentenbol & fruit

  avondeten – frietjes! | € 105
  feestelijk avondeten met frietjes, groente frietjes (rauwkost) & appelmoes!

  avondeten – je eigen pizza bakken in onze houtoven | € 300
  de kinderen bakken zelf (onder onze begeleiding) de lekkerste én mooiste pizza in onze houtgestookte pizza oven! ze rollen het deeg, beleggen de pizza met hun lievelings ingrediënten en mogen zelf de lekkerste kruiden en eetbare bloemen uit de tuin plukken om de pizza te versieren.