🎨 buitenateliers
woensdag 13 maart | 14:00 - 16:00

🎨 buitenateliers

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in maart is dat carolina calgaro. hoe voelt wol en hoe voelt katoen? kun je het verschil ook ruiken? kunnen we bladeren en boomschors gebruiken om mee te haken? en wat als we eens ons lichaam gebruiken in plaats van haaknaalden? we gaan het deze maand onderzoeken in de buitenateliers!

carolina calgaro is een veelzijdige denker die creativiteit combineert met een sterke theoretische basis. haar positieve mentaliteit en dynamische manier van werken werkt aanstekelijk en komt het best tot z’n recht in groepsverband. haar ervaring binnen de zorg deelt ze graag buiten een professionele context, door voor anderen te koken en met haar kleurrijke haakwerk bijvoorbeeld. sinds 2020 maakt carolina deel uit van @rathatfamily, een haakcollectief dat naadloos opereert tussen italië en nederland, waar creativiteit geen grenzen kent. In haar haakpraktijk gebruikt ze veel kleuren en texturen om haar emoties en stemmingen mee uit te drukken. het meest houdt ze van het gevoel van het haken en de materialen waarmee ze werkt. Elk stuk dat ze maakt combineert verschillende stoffen, haakstijlen en technieken. die diversiteit nodigt mensen uit om verschillende lagen te ontdekken door aanraking.

de workshops zijn gratis en vinden plaats op woensdag 6, woensdag 13, dinsdag 20 en woensdag 27 maart tussen 14:00-16:00 uur. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.