🍂het grote kakelbonte oogstfeest

we vieren op zondag 17 september weer een nieuw seizoensfeest. van 11 tot 4 zijn er allerlei gratis activiteiten!¬†doe mee met 1 van de gratis workshops, kom spaghetti eten en knippen met een schaar, schaatsen met borstels onder je voeten op de asfaltplaat en misschien kun je wel het paard optillen met je spierballen.      

 

 

 

vergeet je niet een stempelkaart mee te pakken bij binnenkomst? bij elke activiteit krijg je een stempel en heb je alle activiteiten gedaan? dan mag je de volle stempelkaart in ruilen voor een lekkere beloning!

op het oogstfeest is het huttendorp ook open en is er lekkers en drinken te koop en hebben we een kraampje waar je producten uit de hemelse tuin kunt kopen.

tijdens het oogstfeest verandert de plek achter de glijbaanberg voor één dag in een theater. op zondag 17 september speelt dans-mime-theatergezelschap TiNaNiNaNi daar namelijk hun danstheater voorstelling Zorgenkind.

de tijden van de voorstelling zijn 12:00, 14:00 en 16:00. je kunt een kaartje halen bij de ingang.

⛈️ ️ ps. het kan dat de herfst ineens wel heel hard binnen komt vallen met veel wind en regen op zondag. als dat zo is dan blazen we ons herfstfeest af. we raden je daarom aan om extra goed op onze website en social media te letten!