avonturen academie

bij de avonturen academie gaan we op expeditie op en om jeugdland. samen met echte experts leren we van alles over de natuur: van de sterren in het heelal tot de kleinste beestjes in de grond onder onze voeten. de avonturen academie is leuk voor kinderen vanaf 8 jaar en meedoen is gratis 🙂 wil je zeker zijn van een plekje? meld je dan op deze pagina aan.

iedere expeditie van de avonturen academie is erop gericht om kinderen te verbinden met de natuur en ze op een praktische én avontuurlijke manier te laten ervaren wat deze hen kan leren. de experts zijn enthousiaste en gepassioneerde vertellers: van sterrenkundigen en boswachters tot bodemwetenschappers en natuurfilosofen.

zaterdag 10 februari: de bodem met Rik Vuur 🪱

van 14:00 – 16:00 

de volgende avonturen academie gaat over alles wat onder je voeten leeft. we gaan op avontuur in de bodem en ontdekken wat wormen, pissebedden en andere gravers doen in de winter. bodemexpert Rik Vuur neemt ons mee en laat ons zien hoe wij mensen ook bodem kunnen maken met behulp van kringlopen in de natuur: zogenaamde compost. en.. wist je dat er compost bestaat gemaakt van mensenpoep? 💩

 

 

 

 

meld je hier aan voor 10 februari!