agenda

er valt op jeugdland van alles te beleven!

het programma van deze week:

dinsdag

16.00-17.30 | zeilclub (vol!)

leer zeilen in een optimist! elke dinsdag is er een introductieles zeilen, waarbij iedereen zeilt op zijn of haar eigen niveau en zo wordt uitgedaagd om beter te leren zeilen. hoe meer je naar de zeilclub komt, des te sneller je zelfstandig leert te zeilen in alle weertypes!

deze cursus vindt plaats bij het watersportcentrum en op het nieuwe diep en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met zwemdiploma a. kosten: €5,- per keer (gratis met stadspas), inschrijven kan hier.

woensdag

14.00-16.00 | zaadje > maaltijd

het eetbaar eiland is onze grote moestuin. hier kun je op woensdag komen planten, oogsten, vuur maken en koken met de opbrengst van de tuin. van kruidenpannenkoekjes en vlierbloesemlimonade tot lentesoep en tuinburgers!

deze (gratis) instapworkshop vindt plaats op eetbaar eiland, buiten of in de kas, en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

donderdag

16.00-17.30 | outdoorclub

ga op expeditie onder begeleiding van een echte outdoor expert en bedwing de elementen! elke week is er een nieuwe expeditie met avontuurlijke outdoor activiteiten.

deze expeditie vindt plaats op heel jeugdland en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met zwemdiploma a. kosten: €3,- per keer (gratis met stadspas), inschrijven kan hier

zondag

14.00-16.00 | timmeren aan het kasteel

in het huttendorp wordt een groot nieuw kasteel gebouwd en op zondag kun je onze ervaren kasteel bouwer komen helpen om het nog groter, mooier en cooler te maken! vergeet niet om stevige dichte schoenen en oude kleren aan te doen.

deze (gratis) instapworkshop vindt plaats in het huttendorp en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.