leer kajakken, zeilen, vlotten bouwen, boogschieten, survivallen en gps coördinaten lezen. alle activiteiten worden aangeleerd volgens het ‘learn by play’ principe, of te wel veel doen en lekker bewegen!

instuifprogramma

van mei t/m september zijn er verschillende instuifactiviteiten bij outdoor & watersport jeugdland met uitzondering van de zomervakantie periode. de activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: learn by play!

 

elke dinsdagmiddag is er een zeilclub waarbij je de beginselen van het zeilen leert. (16.00-17.30, €5,- per keer) op donderdagmiddag is er een outdoor club waar we de 4 outdoor vaardigheden bedwingen (16.00-17.30, €3,- per keer) opgeven kan via het inschrijfformulier op www.sport4kidz.nl.

 

elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00u-17.30u zijn we geopend met het natuurzwembad voor heel veel waterfun. wij zorgen voor het watersportmateriaal, waterschoentjes en toezicht!

sportdagen en -kampen

alle waterratten van 6 t/m 12 jaar kunnen in het buitenseizoen (mei-, zomer- en herfstvakantie) meedoen aan verschillende outdoor & watersport dagen en kampen. een hele dag of zelfs week bezig in de buitenlucht met een afwisselend programma aan sport & spel en outdoor & watersportactiviteiten.
bekijk hier ons volledige aanbod van sportdagen en sportkampen.

outdoor en watersportfeestjes


wil je een watersport workshop of outdooractiviteit tijdens je kinderfeestje doen? dat kan! er is een kajak-, zeil-, sup- of windsurffeestje en ons outdoor aanbod bestaat uit: een gps-, boogschiet- of survivalfeestje.

boogschieten kan zowel in de winter als zomer en bieden we aan als alternatieve workshop bij heel slecht weer als buiten zijn niet gewenst is.

klik hier voor meer informatie!