Leer kajakken, zeilen, vlotten bouwen, boogschieten, survivallen en gps coördinaten lezen. Alle activiteiten worden aangeleerd volgens het ‘Learn by play’ principe, of te wel veel doen en lekker bewegen!

instuifprogramma

Van mei t/m september zijn er verschillende instuifactiviteiten bij Outdoor & Watersport Jeugdland met uitzondering van de zomervakantie periode. De activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: Learn by Play!

Elke dinsdagmiddag is er een zeilclub waarbij je de beginselen van het zeilen leert. (16.00-17.30, €5,- per keer) Op vrijdagmiddag is er een outdoor & waterfun instuif met waterfun + waterspelletjes, vlottenbouwen en estafettes op het water. (16.00-17.30, gratis!) Opgeven kan via info@sport4kidz.nl

sportdagen en -kampen


Alle waterratten van 6 t/m 12 jaar kunnen in de zomer (mei- en zomervakantie) meedoen aan verschillende outdoor & watersport dagen en kampen. Een hele dag bezig in de buitenlucht. Een paar keer per jaar is er een speciale themadag met watersport en outdooractiviteiten. Bekijk hier ons volledige aanbod in outdoor & watersport dagen/kampen.

outdoor en waterfeestjes


Wil je een watersport workshop of outdooractiviteit tijdens je kinderfeestje doen? Dat kan! Er is een kajak-, zeil-, sup- of windsurffeestje en ons outdoor aanbod bestaat uit: een gps-, boogschiet- of survivalfeestje.

Boogschieten kan zowel in de winter als zomer en bieden we aan als alternatieve workshop bij heel slecht weer en buiten zijn niet gewenst is.

Klik hier voor meer informatie.