het weekend van de wetenschap op Jeugdland

Jeugdland, Hemelse Tuinen en Baking Lab organiseren tijdens het weekend van de wetenschap op zondag 2 oktober een speciaal gratis programma. en alles staat in het thema van brood en bijen!

Brood & Bijen; een zoete wetenschappelijke ontdekkingsreis in de Hemelse tuinen op Jeugdland 

hoe rijst een brood en waarom is daar suiker voor nodig? zijn wij mensen de enige soort die hun voeding fermenteert en wat is dat eigenlijk fermenteren? en wat hebben de bijen daar dan mee te maken? kom het zelf proeven, voelen en ontdekken! ga samen met Baking Lab en onze imkers op wetenschappelijke ontdekkingsreis en beleef een wonderlijk avontuur op Jeugdland.

praktische info en inschrijving:

we vieren het weekend van de wetenschap op Jeugdland op zondag 2 oktober tussen 11 en 4! het programma is leuk voor kinderen tussen de 8 en 12. er zijn 3 timeslots met ons speciale programma, dus je hebt 3 kansen om mee te doen. de timeslots zijn als volgt:
*vol*van 11u00 tot 12u00 *vol*
*vol* van 12u15 tot 13u15 *vol*
*vol*van 14u00 tot 15u00 *vol*

meedoen is gratis maar je moet je wel even inschrijven via de website van onze partner Baking lab. dat kan hier: https://www.bakinglab.nl/events/weeklend-van-de-wetenschap-brood-bijen-jeugdland/