op zondag 19 juni zet WeMakeThe City Green heel graag alle groene plekken in Amsterdam en Almere in het zonnetje. in samenwerking met veel initiatiefnemers, organisaties en bewoners is er de eerste Open Groen Dag georganiseerd. Jeugdland doet natuurlijk ook mee!

 

 

kom langs in onze open tuin! bezoek ons Eetbaar Eiland en de Hemelse Tuinen op Jeugdland en loop natuurlijk met je blote voetjes over ons blotevoeten- en zintuigenpad! er zijn tuinmedewerkers en vrijwilligers aanwezig aan wie je alles kan vragen over de tuinen. van 14.00 tot 16.00 is er ook een proeverij met bijenproducten!

van grachtentuinen en stadsboerderijen tot stadsparken en moestuinen. met fiets- en wandeltochten, excursies, lezingen, filmvertoningen en proeverijen.open huis bij meer dan 150 groene locaties in Amsterdam en Almere. van het strandlab tot de groene stelling van Amsterdam en de tuinen van west tot oosterwold. kom langs bij volkstuinen, stadsboerderijen, groene straten, voedselbossen, natuurcentra en stadsparken.

kijk op: https://wemakethecity.green/opengroendag voor alle informatie en andere leuke groene initiatieven in de buurt!