Zomerfeest
zondag 22 juli | 11:00 - 16:00

Zomerfeest

De afgelopen weken heeft de zomer zich al van haar beste kant laten zien en dat gaan we vieren op Jeugdland|Maakland met een groot Zomerfeest! Maar dat is nog niet alles…… Jeugdland| Maakland heeft ook haar 50.000e bezoeker mogen ontvangen. En om dat te vieren hebben wij een doe-wedstrijd uitgeschreven waarbij de nummers 1,2 en 3 geweldige Jeugdland|Maakland prijzen winnen!

De wedstrijd

Wat moet je doen?

Beeldt uit wat jij zo bijzonder, leuk, aantrekkelijk, prachtig, etc  vindt aan Jeugdland| Maakland. Waarom kom jij zo graag naar dit avonturen speelterrein? Dat uitbeelden kun je doen in de vorm van een lied, gedicht, kijkdoos, timmerwerkje, tekening, maquette. We willen andere mensen zo laten zien waarom zij ook een keer een kijkje moeten komen nemen hier op Jeugdland|Maakland.

De Expositie

Tijdens het Zomerfeest, 22 juli, openen we een expositie waarbij alle “Maakwerken” gepresenteerd worden. De bezoekers bepalen aan de hand van stemmen welke Maakwerk de nummers 1,2,3 worden.

De Winnaars

De winnaars, nummer 1,2,3, worden beloond met hele leuke prijzen, waarbij de hoofdprijs een geheel verzorgd kinderfeestje voor 10 kinderen inhoudt. De bezoekers kiezen welk werkstuk zij het mooiste en meest origineel vinden. Over de uitslag kan dus niet gecorrespondeerd worden.

Praktische zaken

Iedereen mag meedingen naar de hoofdprijs. Je mag nu al thuis beginnen met het maken/ knutselen/ tekenen van jouw werkstuk. Is het werkstuk af? Neem het dan zondag 22 juli a.s. mee naar het Zomerfeest. Wij zorgen voor een mooie expositieruimte waar we alle werkstukken gaan exposeren. Op de dag zelf wordt dus de winnaar bekend gemaakt. Zorg dat je die dag er bent, bij afwezigheid, gaat de prijs namelijk automatisch naar de volgende met de meeste stemmen.

Zomerfeest

Naast de wedstrijd, biedt Jeugdland|Maakland uiteraard ook een zonnig zomerfeest. We hebben weer tal van leuke activiteiten voor je bedacht op de bekende plekken zoals het huttendorp, skelterlab, Jeugdlab en Eetbaareiland. Een van de activiteiten is dat we zelf ijsjes gaan maken. En natuurlijk kun je ook naar de kinderboerderij, op onderzoek in de Bijenstal of gewoon lekker buiten spelen. Met de stempelkaart kun je bij alle workshops stempels verdienen. Met een volle kaart krijg je een verrassing bij de Maakland Bar.

> van 11:00-16:00uur. Voor kinderen vanaf 4 jaar.