voorstelling | verhalenroute!
donderdag 23 juli | 17.00 - 23.00

voorstelling | verhalenroute!

verhalen van mijn onzichtbare familie

8 kinderen uit Amsterdam Oost maken en spelen met een professionele storyteller hun eerste eigen verhalenroute

Yes, het is zomervakantie en alle vrienden en vriendinnen blijven in de buurt deze zomer! Vul de zwembanden en limonadeglazen en kom met ons mee je huis uit. Wij gaan lekker buiten spelen op Jeugdland!

Zwoele zomeravonden vragen om knisperende kampvuurverhalen. Maar waar haal je die spannende verhalen dan vandaan? Studio 52nd heeft acht kinderen uit Amsterdam Oost gevraagd om op zoek te gaan naar hun onvertelde familie verhalen. Familieleden die ver weg wonen, raadselachtig werk doen en veel reizen. Die waar je héél weinig over weet en waar familieleden altijd geheimzinnig over spreken. De kinderen krijgen bij Mezrab een stoomcursus in de eeuwenoude kunst van het verhalen vertellen. Samen met Mezrab’s professionele storytellers halen ze dit onbekende familielid uit nevelige mysteries en duistere geheimen in de spotlight.

De kinderen vormen met hun storytellers twee verhalenroutes op Jeugdland met elk vier verhalen. Benieuwd naar hun verborgen familieleden? Meld je dan hier aan voor één van de routes.