Herfstfeest
zondag 28 oktober | 11:00 - 16:00

Herfstfeest

HERFSTFEEST

Zondag 28 oktober vieren we de herfst op Jeugdland|Maakland met een groot Herfstfeest! En dit keer staan alle workshops in het teken van griezelen…. Waaahhhhah

Op deze feestelijke dag gaan we o.a. heksensoep brouwen, een spookhuis timmeren in het huttendorp, griezelverhalen maken bij het haardvuur, vliegende bezemstelen versieren en nog veel meer gezellige griezelavonturen beleven. En natuurlijk kun je ook gewoon naar de kinderboerderij dieren aaien of lekker buiten spelen in onze speeltuin.

De studenten van het AUC hebben ook een griezelprogramma gemaakt voor jou……

Leeslab:

Spinnen en spoken: “Het is bijna Halloween en dat betekent dat het tijd is om te griezelen! Bij Leeslab kun je op 28 oktober zelf spinnen en spoken maken. Wordt die van jou eng of schattig?”

gratis voor kinderen van 2-4 jaar

 

Sciencelab

Ontleed en weet: We hebben allemaal een kloppend hart, maar hoe werkt dat eigenlijk? Kom op het herfstfeest langs bij Sciencelab om echte harten van dieren te bekijken en te ontleden!

gratis voor kinderen van 5 tot 12 jaar

 

Kooklab:

Herfstkoekjes: We gaan bij deze workshop heerlijke herfstkoekjes versieren! Laat de creatieveling in je vrij en kom de mooiste griezelkoekjes maken. Kom jij ons helpen? Kom dan bij het Herfstfeest langs bij Kooklab!

gratis voor kinderen van 5-12 jaar