Gi-Ga-Groen Jeugdland. Kinderboekenweek programma.
zaterdag 15 oktober | 10:00 - 16:00

Gi-Ga-Groen Jeugdland. Kinderboekenweek programma.

op zaterdag 15 oktober organiseren we op Jeugdland een speciaal kinderboekenweek programma. met verhalen en leuks voor kinderen van alle leeftijden, ook de kleinste peuters! het thema dit jaar is Gi-Ga-Groen, helemaal Jeugdland dus! het programma is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. je hoeft je niet van tevoren op te geven voor de workshop, maar op de dag zelf kun je beschikbare (gratis) kaartjes ophalen bij de Jeugdland bar.

’s ochtends tussen 10 en 12 kunnen peuters aanschuiven voor verhaaltjes en een speciale natuur-bingo. de verhaaltjes zijn leuk voor zelfs de allerkleinste en de bingo kan vanaf een jaar of 2,5 tot 4 met papa of mama samen worden gedaan.

’s middags tussen 2 en 4 is de workshop voor oudere kinderen. wat we precies gaan doen verklappen we later maar het heeft natuurlijk alles met verhalen en de natuur te maken! de workshop is leuk voor kids tussen de 6 en 12!

De organisatie van de Kinderboekenweek over het thema van dit jaar:

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen.

Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien! Leer over bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. Kom daarna mee naar buiten.