❄️ buiten ateliers & natuurclub
zondag 27 december | -

❄️ buiten ateliers & natuurclub

in de kerstvakantie vieren we de winter op jeugdland: kom spelen, maken, onderzoeken, proeven en avonturen beleven! elke middag zijn er tussen 13.00 en 15.30 gratis inloopworkshops.

 

het programma van vandaag: buiten ateliers & natuurclub

bij buiten ateliers maak je kunst in de buitenlucht, onder begeleiding van een echte kunstenaar. bij de natuurclub ga je op ontdekkingstocht en vang je kriebelbeestjes, zoek en proef je eetbare planten of maak je natuurkunst.

 

de workshop start in de speeltuin en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

meedoen is gratis en je hoeft je niet op te geven. op de dag zelf kun je een van de beschikbare kaartjes ophalen bij de jeugdland bar en we geven je een registratieformulier i.v.m. corona.

ouders vragen we op afstand van de workshop te blijven, maar wel op het terrein.

let op: we proberen alle workshops zoveel mogelijk buiten te geven! kleed je dus lekker warm aan. bij heel slecht weer kunnen we de activiteiten naar binnen verplaatsen, maar let op alleen kinderen tot en met 12 jaar mogen met ons mee naar binnen. papa’s en mama’s moeten dan dus even buiten blijven.

 

de inloopworkshops van buiten ateliers, maakland & de natuurclub zijn onderdeel van het midwintermokum programma van de gemeente amsterdam.