🎨 buitenateliers
woensdag 15 mei | 14:00 - 16:00

🎨 buitenateliers

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in mei is dat laila van berge. hoe blaas je een oude traditie nieuw leven in? hoe kun je samenwerken met de wind? wat als je natuur en fantasie combineert? we gaan het deze maand onderzoeken in de buitenateliers! 

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in maart is dat laila van berge.

Laila is een kunstenaar en avonturier die graag nieuwe werelden creëert en magie vindt in de alledaagse dingen. Zij verzamelt graag allerlei materialen, waar zij nieuwe dingen mee bouwt, van takjes uit het bos tot gevonden schatten van de straat, van plaatjes op het internet tot spannende verhalen. Samen met haar gevonden voorwerpen creëert Laila nieuwe entiteiten. Deze creaties zijn als levende wezens, voortdurend in verandering en groei, altijd op zoek naar nieuwe richtingen en avonturen. Een proces dat nooit af hoeft te zijn, een zoektocht waar nooit een einde aan hoeft te komen. Hiermee probeert zij ook oude ideeën, gebruiken en tradities opnieuw te ontdekken, en een nieuw leven te geven. Laila ziet kleuren, vormen, symbolen en texturen als een eigen taal, een taal die spreekt van emoties, idealen en dromen, die samen een nieuw verhaal kunnen vertellen.

de workshops zijn gratis en vinden plaats op woensdag 15, 22 en 29 mei tussen 14:00-16:00 uur. De workshops zijn leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.