🎨 buitenateliers
woensdag 26 juni | 14:00 - 16:00

🎨 buitenateliers

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in mei is dat laila van berge. hoe blaas je een oude traditie nieuw leven in? hoe kun je samenwerken met de wind? wat als je natuur en fantasie combineert? we gaan het deze maand onderzoeken in de buitenateliers! 

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in juni is dat Jana Bickert.

wat is afval? hoe kunnen we van afval weer iets waardevols maken? we gaan het deze maand onderzoeken in de buitenateliers! 

tijdens de buitenateliers ga je creatief aan de slag in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar en in maart is dat Jana Bickert.

wat voor anderen afval is, is voor Jana Bickert een schat. in haar creatieve workshops maakt ze gebruik van de speciale kleuren, vormen en patronen van het restmateriaal dat ze redt uit architectenbureaus in amsterdam. met haar achtergrond in design en sociaal werk, moedigt ze mensen van alle leeftijden aan om deze materialen een tweede leven te geven door ze te gebruiken als een speelse vorm van expressie – een brug tussen de innerlijke wereld en de externe realiteit. 

tijdens de buitenateliers geven met behulp van de kracht van kunst en onze verbeelding vorm aan onze ideeën, gedachten en emoties om ze tastbaarder te maken voor onszelf en de mensen om ons heen. het buitenatelier wordt een reis naar deze verborgen fantasiewerelden die we allemaal in ons dragen, waarbij we deze prachtige geredde materialen gebruiken om te visualiseren wat we daar aantreffen. hoe zien deze plaatsen eruit, wie zullen we ontmoeten en welke andere verhalen kunnen we onderweg verzamelen en delen? stap voor stap zullen we deze fantastische utopieën en innerlijke werelden verkennen, creatieve tools gebruiken om ze tot leven te brengen en elkaar aanmoedigen om samen te blijven dromen, creëren en spelen.

de workshops zijn gratis en vinden plaats op woensdag 5, 12, 19 en 26 juni tussen 14:00-16:00 uur. de workshops zijn leuk voor kinderen vanaf 8 jaar.