Nieuw op Jeugdland: de BuitenAteliers Kunstclub! Kom op donderdagmiddag gaan samen met echte kunstenaars kunst maken in de natuur.

in De Buitenateliers Kunstclub maak je kunst in de buitenlucht onder begeleiding van een kunstenaar. 

vier keer achter elkaar komen we, op donderdagmiddag, samen om te experimenteren met allerlei technieken en materialen. door goed naar de natuur, naar elkaar en naar elkaars werk te kijken scherpen we onze zintuigen om onze blik op de wereld te verrijken. fantasie speelt steeds een belangrijke rol. samen onderzoeken we hoe we onze fantasieën om kunnen toveren tot echte kunstwerken.

in deze eerste vier workshops gaan we kunst maken rondom het thema drama—hoe zorg je ervoor dat iemand van veraf kan zien hoe jij je voelt? hoe kun je met je spreken met je lichaam zonder te praten? welke bekende figuur schiet je te binnen wanneer je denkt aan angst, aan frustratie of aan blijheid? waarom is het soms belangrijk om dingen te overdrijven? kom het ontdekken bij De Buitenateliers Kunstclub!

voor de Kunstclub moet je je van tevoren aanmelden. dat kan hieronder. de workshops zijn elke week van 16.00 tot 17.30 en op donderdag 24 november is de eerste les. meedoen kost €3,- en je kan dit op de dag zelf betalen. leuk vanaf 8 jaar.